zaterdag 8 januari 2010

Toen waren we weer terug in het gewone leven, website weer terug in de oude kleuren en de wekkers weer op 4 en 6 uur. Wel weer zwaar hoor om het ritme weer op te pakken. Vooral voor Martin die deze week weer twee keer door de nacht mocht rijden in de sneeuw.

Op nieuwjaarsdag zijn we het jaar goed begonnen met een Engels ontbijt, nou ja, meer een lunch, want het was al half twaalf voor we aan tafel kwamen.

Het sneeuwde 's middags en zag er guur uit buiten, dus we zijn lekker binnen gebleven, met een spelletje Wii en heerlijk ontspannen samen.

jaaroverzicht 2010

We wensen iedereen een goed 2011 toe!

Nu is het jaar al weer voorbij.

Tijd om terug te kijken wat 2010 ons gebracht heeft.

Eigenlijk was het een rustig jaar. We hebben allebei weinig veranderingen gehad op het werk gebied. We zijn niet verhuist, geen gezinsuitbreiding, geen nieuwe auto.
Klinkt vrij saai. Maar tegelijkertijd heeft het ook een boel rust gegeven.

Kerstavond 2010

Toen was het alweer kerstavond. We willen iedereen die hier leest een gezegende kerst wensen. Het is een grote gave dat wij de geboorte van Christus samen mogen vieren in vrijheid.

Jezus geboren in een stal, niet in een paleis, om onze koning te worden. Als eerste verwelkomt door herders, de laagste rang burgers, om voor iedereen rijk of arm koning te zijn! Geeerd door de wijzen uit het oosten, om voor iedereen, van elke nationalteit of werelddeel ook een koning te zijn.
Jezus wil er voor ons zijn, Hij kent ons leven, en wil er deel van uitmaken.

Zaterdag 18 december 2010

We hebben er een paar nieuwe huisgenoten bij, of misschien al niet meer....

De hele afgelopen week, waren de katten regelmatig wat onrustig, ze zaten naar het plafond te kijken alsof er een vlieg of spin liep, maar wij zagen niets.
Zaterdagavond hoorde Martin wat gerommel op zolder, en zondag werden er muizevallen neergezet. Maandagochtend was de eerste muis gevangen.
Voor de liefhebbers heeft Martin een foto van de dode muis op zijn mobiel staan.

Zaterdag 11 december 2010

Het is weer een sneeuw weekje geweest! Na de strenge kou van de afgelopen weken is de temperatuur gestegen tot -6 en begon de sneeuw te vallen.
Op deze donkere dagen zorgt de sneeuw in ieder geval voor wat meer licht.
Op vrijdag begon de temperatuur nog verder omhoog te gaan tot -1 met natte sneeuw.
Hoe het nu verder gaat van het weekend, moeten we afwachten. een korte smelt tijd is vervelend als het dan allemaal weer opvriest. Op vrijdag moesten er al een aantal vrachtwagens die het dal uit wilden kettingen leggen.