zaterdag 18 oktober 2014

3 maanden weblog inhalen, geen makkelijke taak, maar op zich is er niet super veel gebeurd. De grote dingen hebben we via Twitter en Instagram en facebook laten zien, de eerste twee staan ook hier op de site aan de rechterkant.

Martin rijdt zijn ritten op de tankwagen, en heeft het er erg naar zijn zin. Ook met zijn collega's heeft hij het goed, ze delen de vrachtwagen met zijn vieren, dus dan is het wel belangrijk.

dinsdag 22 juli 2014

Pff twee maanden zonder blog, dat is eigenlijk wel heel erg lang.

Maar we hebben eindelijk weer een beetje gewoon ritme in het leven, speciaal de afgelopen weken. Na al die maanden ben ik weer drie dagen gedeeltelijk aan het werk. Fijn om weer een doel in de dag te hebben en een ritme. Het valt samen met regelmatige diensten, een week dag of een week nacht voor Martin, dus we kunnen deze maand een regelmatig leventje leiden.

zaterdag 26 april 2014

Vandaag hebben we onze eerste duik in het fjord gemaakt sinds nieuwjaarsdag. Het weer was de afgelopen dagen heerlijk en elke keer als we langs het water kwamen zag het er zo fantastisch uit. Dus vandaag onze zwemkleding aangetrokken en op kolmaneset aan de andere kant van het fjord het water in geweest. Zwemmen was het niet te noemen, meer even je lijf aan het water laten wennen. Maar het was superkoud! Wel even heel lekker, dus snel erin,

vrijdag 23 mei

Weer een tijdje geen weblog geschreven. Even teveel met andere dingen bezig geweest.

Martin heeft de afgelopen weken veel gewerkt. In plaats van zijn vrije weekend, heeft hij ook nog op twee andere weekenden een deel of het hele weekend gewerkt. Dit weekend moest hij eigenlijk ook werken, maar er is ook een chauffeurs weekend. Nu gaat hij mee met de collega's op zaterdag en zondag komt hij terug om meteen op de vrachtwagen

woensdag 9 april 2014

Het is alweer april en de lente is bij ons aangekomen. Crocussen bloeien, tulpen komen omhoog en we hebben de afgelopen anderhalve week heerlijk veel zon gehad.
Het is nog niet echt warm, maar de zon maakt het zoveel beter. Het is wel warmer dan andere jaren, en we verwachten eerlijk gezegd niet meer echt sneeuw, maar april doet wat hij wil.

Ondertussen wonen we hier ook al weer 9 jaar. Gek idee hoor,